Oni zrobili to już przed Tobą.

Oni zrobili to już przed Tobą.

Nasi pracownicy od wielu lat pracują dla Haldu Groep. I nie jest to pozbawione przyczyn. Zapytaj o ich doświadczenia.

Mike Robles Timmerman

“Mijn ervaring met de Haldu Groep is heel positief. Ze komen altijd hun afspraken na en als er wat is, nemen ze de tijd om naar me te luisteren. Ze zijn altijd vriendelijk en loon is op tijd (als je het ook op tijd in dient). Je krijgt bij de Haldu Groep het gevoel dat je erbij hoort en niet een nummertje bent.”

“Keep up the good work “

Willem van der Molen Metselaar

” Haldu Groep bevalt mij prima! Service naar personeel is goed. Ik ontvang elke week keurig mijn loon én ik krijg altijd de juiste gereedschappen. Tot slot: alles is goed geregeld, een bedrijf waar je op kan bouwen. “

Patrick van Gijzen Timmerman

“Prima, zeer tevreden, mijn centen zijn er netjes elke week en als ik met probleempjes bel dan wordt het direct opgelost. Ik blijf voor Haldu Groep werken!”

Rini Brok Schilder

” Haldu van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe website. Hopelijk is ie net zo goed als jullie bedrijf waar ik al 2 jaar met plezier voor werk. Altijd leuke, vriendelijke meiden op kantoor. Ook ontvang ik mijn loon altijd netjes op tijd. Ik hoop nog lang met jullie te kunnen samen werken. “

Douwe van der Bij Metselaar

” Een goed georganiseerde groep mensen die met raad en daad voor hun werknemers klaar staan en ze een kans geeft om te groeien in de werkzaamheden die ze uitvoeren. Shapoo !! “

Tamara van den Bosch Cateringmedewerker en keetjuffrouw

” Super aardige medewerkers bij Haldu Groep! Salaris is altijd netjes op tijd. Als er wat is, wat dan ook, dan wordt het zo snel mogelijk opgelost. Je krijgt dan altijd netjes een terugkoppeling! “

Ben van der Velden Timmerman

” Ik ben pas twee maanden in dienst bij Haldu Groep dus ik weet nog niet echt hoe het bedrijf in elkaar steekt. Mijn eerste indruk is dat jullie de boel goed op de rit hebben zitten. De administratie is altijd in orde. Het loon wordt correct betaald. Aan de telefoon word ik ook altijd netjes te woord gestaan Ik zou zeggen: ga zo door! “

Jeroen de Gelder Timmerman

” Een betrouwbare werkgever die korte en duidelijke contacten verzorgt. Daarnaast hebben ze werk voor langere tijd of komen ze tot andere oplossingen, zodat de werknemer vrijwel altijd aan het werk kan blijven. Loon is altijd op tijd! “

Silvio Jellen Timmerman

” Die Haldu Gruppe, mein erster Gedanke nach einem Jahr? Ein zuverlässiger Arbeitgeber der auch für persönliche Belange Verständnis zeigt!!! Habe mit der Haldu einen Arbeitgeber gefunden auf den ich mich verlassen kann!! “

Szukasz pracy w w Holandii?

Skontaktuj się z nami, a otrzymasz odpowiedzi na swoje pytania od naszego pracownika w języku polskim!

T. +31 24 397 75 36
E. info@haldugroep.nl